Grote Club Actie

Beste vrienden!

Jaarlijks doet Scouting Oost 1 mee met de Grote Club Actie, u wellicht reeds bekend. Een lot kost 3,- waarvan 80% van dit bedrag rechtstreeks naar onze club gaat. Met een lot maakt u kans op grote prijzen, te weten, een hoofdprijs van 100.000,- euro of zelfs een auto! (en natuurlijk nog veel meer)

Wilt u ook een lot kopen en zo een extraatje voor Scouting Oost 1 inbrengen?

Dit gaat vandaag de dag geheel digitaal. In onderstaande link komt u op onze eigen pagina. Door te klikken op “steun ons” kunt u een éénmalige machtiging insturen.

Koop hier uw loten!

Nieuw dit jaar is het SUPERLOT. U koopt in één klap 50 loten, waarvan nog steeds 80% direct naar de club gaat. niet alleen vergroot u uw kans op die gigantische prijzen maar Scouting Oost 1 maakt zo kans op het Grote Club Feest (twv. 5000,-)

Uiterard als we deze prijs pakken volgt er een groots feest voor de vrienden van om ons jubileum jaar groots te vieren! In onderstaande link krijgt u een formulier die moet printen, invullen en vervolgens retour mailen naar bestuur@scoutingoost1.nl (in persoon afgegeven mag natuurlijk ook)

Koop hier uw SUPERLOT