De schouderklop 2015 is voor….

Op de nieuwjaarsreceptie werd de jaarlijkse schouderklop uitgereikt. Na een vlammend betoog van Ed werd al snel duidelijk wie het afgelopen jaar er met kop en schouders boven uit stak. Het kon niet missen dat onze Jan (de materiaalman) er dit jaar met de prijs van door ging. Volgens het juryrapport omdat Jan in diverse richtingen een druk baasje is. Hij is kabouterstaf, materiaalman, soos commissielid, maar bovenal doe je nooit tevergeefs een beroep op Jan. Van harte gefeliciteerd!

Ook dit jaar was een eervolle vermelding op zijn plaats.  De redactie van ons clubblad heeft een heel mooi blad uitgebracht en we hopen dat ze dit nog vele jaren zullen volhouden! Het clubblad is nog opzoek naar een mooie naam voor het blad. Deze kunt u insturen via bestuur@scoutingoost1.nl

Voor meer foto’s van de nieuwjaarsreceptie klik hier!

DSC_5112 DSC_5106