Ik Scout Thuis

Ook wij moeten alle adviezen opvolgen en daardoor zijn we genoodzaakt om alle opkomsten, weekenden en o.a. de klussendag af te zeggen. Tot 11 mei zullen er op Scouting Oost 1 géén opkomsten zijn en worden activiteiten afgelast. In de tussentijd doen wij als vereniging ons best om de kinderen te blijven vermaken met scoutingbezigheden, hoewel natuurlijk op afstand. Eén voorbeeld daarvan is onze ‘Ik Scout Thuis‘-actie, bekijk de inzendingen hier!

Bekijk de inzendingen van Ik Scout Thuis!

Hoewel het voorbereidingsweekend in mei niet doorgaat voor de leiding, gaan we er vooralsnog van uit dat zomerkamp wel door kan gaan van 4 tot 11 juli 2020; laten we het met elkaar hopen!

Nader bericht volgt de komende tijd. Houd uw mail, de website en/of Facebook in de gaten.

Wij hopen op deze manier al onze leden en de kwetsbare mensen in de maatschappij veilig te houden!

Laatste update: 29 maart 2020.