Groeps­weekend – datum n.t.b.

De data hieronder zullen worden aangepast.

Terug van weggeweest: het Groepsweekend! De jeugdleden zijn natuurlijk zeer bekend met een weekendje weg gaan, maar wat gebeurt er dan eigenlijk? Ouders, verzorgers, broertjes en zusjes kunnen nu een weekend met scouting mee. Meer info in het laatste Lopend Vuurtje, en inschrijven kan hier op de website.

Planning

Gidsen, Verkenners en Explo’s worden vrijdagavond 17 april om 18:30 op de Kruislaan verwacht. Ze moeten dan al gegeten hebben.

De Welpen, Kabouters, ouders, broertjes en zusjes worden zaterdagochtend de 18 april verwacht tussen 9:00 – 10:00 op scoutingterrein Buitenzorg (Amsterdamsestraatweg 51, 3744 MA Baarn). Op hun website staat een routebeschrijving.

Zondag 19 april zijn we om 12:00 uur weer klaar, maar wat er in de tussentijd op het programma staat is natuurlijk nog een groot geheim!

Slaapplekken

Ouders, broertjes en zusjes moeten een eigen tent meenemen. Voor de leden zullen er wel tenten geregeld worden.

Kosten

Om het weekend te bekostigen zijn er enige kosten aan verbonden voor de niet-leden. Deze prijzen zijn inclusief eten en drinken (limonade, water, etc.), de overnachting en het programma. Tijdens het weekend kunnen extra drankjes (denk aan een frisje, biertje, etc.) los nog worden aangeschaft.

Voor ouders: 20 euro
Voor broertjes en zusjes: 15 euro