Winter­speurtocht

De kerstvakantie is normaal een tijd om af te spreken met vrienden en vriendinnen, de zon op te zoeken of op wintersport te gaan! Maar dat is helaas dit jaar allemaal wat moeilijker… Daarom hebben wij als Scouting Oost 1 toch nog iets extra leuks bedacht! Wij hebben een speurtocht gemaakt die je in de buurt kunt lopen, beginnende vanaf het witte hek van Scouting Oost 1. Uiteraard met één huishouden, om een frisse neus te halen én wat scouting-plezier mee te pakken. Je kan de speurtocht doen wanneer je wilt, want hij blijft de hele kerstvakantie te downloaden vanaf deze pagina.

In de tocht zitten negen vragen, de antwoorden daarop zullen vanaf morgen ook beschikbaar zijn op deze pagina. We zien heel graag ook alle leuke foto’s die je maakt tijdens het lopen van de tocht! Als je die wilt delen mag je ze mailen naar anna@scoutingoost1.nl.

Veel wandel plezier!

Winterspeurtocht 2020