Speciale zomeropkomsten

Doordat het waarschijnlijk dit jaar voor iedereen een wat andere zomer wordt dan normaal, heeft Scouting Oost 1 een plan bedacht om alle kinderen in de zomer iets extra’s te bieden.

Normaal gesproken hebben wij een zomerstop, maar doordat wij verwachten dat er veel gezinnen in Nederland blijven dit jaar, lijkt het ons erg leuk om wekelijks in de zomervakantie een opkomst te organiseren voor onze leden op ons prachtige scouting terrein. Ook kinderen van buiten de verenigingen zijn zeker welkom om mee te doen aan deze speciale zomerprogramma’s. Aanmelden is ook niet nodig, iedereen mag gewoon komen!

Op dinsdagen draaien wij om 18:45 – 20:15 met de bevers, kabouters en de welpen, dus alle jongens en meisjes van 4 t/m 10 jaar. De eerste opkomst is dinsdag 21 juli, daarna zijn er ook nog twee op 28 juli en 4 augustus.

Op donderdagen draaien wij om 19:00 – 20:30 met de gidsen, verkenners en de explo’s, dus alle jongens en meisjes van 11 t/m 18 jaar. De eerste opkomst is donderdag 23 juli, daarna zijn er nog twee op 30 juli en 6 augustus.

Zaterdag 15 augustus zal er een gezamenlijke afsluiting zijn voor iedereen.

Uiteraard zullen wij bij deze opkomsten ons altijd houden aan de meest recente corona-maatregelen. Er zal er op gelet worden dat iedereen regelmatig hun handen wast en de leiding van boven de 18 jaar 1,5 meter afstand houdt.

Wij hopen iedereen deze zomervakantie te kunnen blijven zien!