Ledenadministratie

Uw inschrijving, uitschrijving of het wijzigen van gegevens is op de 1e van de volgende maand van kracht. De contributie wordt maandelijks automatisch van uw rekening afgeschreven. Indien de automatische incasso wordt gestorneerd worden er administratiekosten in rekening gebracht.


Aanmelden
Gegevens aanpassen
Opzeggen
Man
Vrouw
Anders

Contributie

Overig

SEPA machtigingsforumlier standaard Europese incasso
Authorisation forms (mandates) for standard European Direct Debit
Doorlopende machtiging - Recurrent

U geeft toestemming aan ST Scouting Oost 1 om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van ST Scouting Oost 1.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Het bedrag voor de sweater, t-shirt of beide dient vooraf contant betaald te worden bij de leiding. Daarna zullen de kledingstukken geleverd worden.

Scouting Oost 1 maakt gebruik van diverse (sociale) media. Scouting Oost 1 plaatst foto’s van activiteiten op oa. haar website om een goed beeld te kunnen schetsen van de activiteiten. Indien u bezwaar heeft dat foto’s van uw zoon of dochter op de website worden geplaatst kunt u contact opnemen met info@scoutingoost1.nl.

Vul hier niks in