Steunen

Scouting is een leuke, leerzame en waardevolle activiteit voor kinderen van alle leeftijden. Om de activiteiten voor hen te kunnen organiseren, is er alleen wel wat geld nodig. Dat komt deels uit de contributie die de leden betalen, maar dit wordt aangevuld met giften en opbrengsten uit verscheidene acties. Wilt u iets bijdragen? Dat kan!

SponsorKliks

De meest laagdrempelige manier om ons te steunen is door middel van SponsorKliks. Door te bestellen via deze website bij grote en kleine webwinkels, gaat er automatisch een klein bedrag naar Scouting Oost 1.

Bestel via SponsorKliks

Wil je het nooit meer vergeten? Sponsorkliks heeft ook een extensie voor Google Chrome en een app voor iOS en voor Android.

Grote Clubactie

Ieder jaar nemen wij deel aan de Grote Clubactie. Hierbij verkopen de leden loten van een paar euro, waarvan vervolgens 80% naar de club gaat.

Lees meer over de Grote Clubactie

Vomar

Onze club doet mee met de spaaractie van de Vomar, waarbij je met je Klant-is-Koning kaart gratis kan sparen voor onze clubkas. Dit doe je heel makkelijk door je klantenkaart in je app te koppelen aan onze club met de clubcode OOAM2021

Poffertjes

Met Koningsdag staan er ook vrijwilligers poffertjes te bakken op het Bredewegfestival. Voor een schappelijke prijs kunt u een overheerlijke portie poffertjes met échte roomboter aanschaffen.

Lees meer over de Koningsdag-Poffertjes

Sinterklaas

Ieder jaar komt de goedheiligman weer naar de Kruislaan. Wilt u de Sint en zijn Pieten graag op visite? Neem dan contact op met sinterklaas@scoutingoost1.nl.

Lees meer over de Sint

Vrienden

Ten slotte is er een groep oud-leden en andere geïnteresseerden die jaarlijks minimaal €10 doneren. Meer hierover kunt u vinden bij Vrienden van Scouting Oost 1.

Vrienden van Scouting Oost 1

Verder

Heeft u iets anders in gedachten? Onze deuren staan altijd voor u open, dus neem vooral contact met ons op!

Neem contact op