Algemene verhuurinformatie

Op de Kruislaan in Amsterdam hebben we twee mooie gebouwen (één daarvan recent, in 2020, opgeleverd na een grondige renovatie) met verschillende voorzieningen. Aangezien deze gebouwen en het terrein er omheen niet 24/7 door de speltakken gebruikt worden, kunnen deze soms verhuurd worden. Bent u opzoek naar een slaapplaats voor een scoutingweekend, of een locatie voor een bijeenkomst? Dat kan! Ook onze materialen, zoals tenten en klaptafels en -banken zijn beschikbaar voor verhuur.

Voorzieningen eerste gebouw

Ons eerste gebouw is beschikbaar voor feesten, partijen en andere bijeenkomsten. De ruimte bestaat uit een hal voor entree, een grote zaal met bar, een keuken en een toiletruimte. Deze locatie is niet beschikbaar voor overnachting. In de keuken van het eerste gebouw zijn de volgende zaken aanwezig:

Voorzieningen tweede gebouw

Ons tweede gebouw is uitsluitend beschikbaar voor overnachting. Dit gebouw bestaat uit twee lokalen met stoelen en tafels, een grote speelzaal, een sanitair blok (brede wastafel, twee toiletten, urinoir en twee douches) en een keuken. In de keuken van het tweede gebouw zijn de volgende zaken aanwezig:

Kosten huur eerste gebouw

Hele dag van 13:00 tot 01:00: €300,-
Borg: €300,-
Energietoeslag: €25,-

Kosten huur tweede gebouw

Bij weekendverhuur: €10,- per persoon per nacht,
    met een minimum van 25 personen per nacht,
aankomst vanaf 15:00, vertrek voor 10:00.
Bij weekverhuur: prijzen in overleg
Borg: €300,-
Energietoeslag: €25,-

Sfeer-impressie eerste gebouw

Sfeer-impressie tweede gebouw

Foto’s buitenkant