Leden­administratie

Op deze pagina kunnen nieuwe leden zich inschrijven en bestaande leden hun gegevens wijzigen of zich uitschrijven.

Voor het inschrijven is er momenteel geen wachtlijst. De hoogte van de maandelijkse contributie is:

Wilt u een nieuw lid inschrijven, gegevens wijzigen of een bestaand lid uitschrijven?
Wie is het?
Wat zijn jouw contactgegevens?
Verdere contactgegevens
Contributie: SEPA machtigingsformulier standaard Europese incasso – Doorlopende machtiging

U geeft toestemming aan ST Scouting Oost 1 om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van ST Scouting Oost 1.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Het bedrag voor de sweater, t-shirt of beide dient vooraf contant betaald te worden bij de leiding. Daarna zullen de kledingstukken geleverd worden.

Privacy

Wij verwerken persoonsgegevens om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze leden. We maken ook gebruik van diverse (sociale) media.

In ons privacybeleid is te hoe we hierbij te werk gaan.

Overzicht en opmerkingen

Vul hier niks in